.

Potatonext is officieel van start

2023-10-02

Sinds 1 oktober 2023 is de gangbare tafelaardappeltak van Nedato overgegaan naar de nieuwe coöperatie  PotatoNext. Deze nieuwe coöperatie, voortgekomen uit Nedato, Agrico en Leo de Kock, heeft een veelbelovende visie voor de toekomst van de afzet van verse consumptieaardappelen.

Nedato concentreert zich op de afzet van aardappelen voor de verwerkende industrie. Nedato richt zich op een regisserende plaats tussen teelt en verwerking. Door verkoopkracht te bundelen aan de telerkant en service gerichte afspraken te maken met de verwerkers creëert Nedato haar positie in de keten.

Coöperatie PotatoNext U.A. is een dynamische samenwerking van ongeveer 200 consumptieaardappeltelers, met een gezamenlijk landbouwareaal van ongeveer 3200 hectare. De coöperatie bundelt haar handelsactiviteiten in PotatoNext B.V. en de verpakkingsactiviteiten in PotatoNext Processing B.V.

Met uitgebreide expertise en ervaring in de aardappelsector is PotatoNext een toonaangevende speler op het gebied van aardappelteelt, productie en distributie. PotatoNext streeft ernaar om hoogwaardige aardappelen te leveren aan verschillende marktsegmenten, waaronder retail, foodservice, export, horeca en de verwerkende industrie.

PotatoNext biedt een uitgebreid assortiment aardappelrassen, zorgvuldig geteeld en geselecteerd door onze leden, om te voldoen aan de diverse eisen en behoeften van onze klanten. Met diepgaande kennis van de aardappelmarkt en een streven naar kwaliteit, leveren zij consistent producten die voldoen aan de hoogste normen.

Voor meer informatie, bezoek PotatoNext.com.

Voordelen van een lidmaatschap

  • Financieel sterk, dus betalingszekerheid
  • Marktkracht door gebundeld aanbieden
  • Eerlijke en gelijkwaardige tarrering
  • Minimaal marktconforme prijsvorming
  • Belangenbehartiging in de sector

Sluit je aan bij Nedato

Stuur een bericht en we nemen contact met je op.